Hej då till vår nyexade strateg Jennie Modd

Jennie Modd

16 veckor bara flög förbi, och plötsligt är det dags för Dagny att säga hej då till vårens dunderpraktikant Jennie Modd.

Vad är den mest oväntade insikten efter praktiken?

– Man tänker att saker är mer komplicerade än vad de är, jag har insett att det inte behöver vara en jättelång väg från idé till genomförande. Det som jag trodde krävde tusen olika steg går faktiskt ganska smidigt.

Vad har du lärt dig?

– Adobe Premiere! Det kommer jag att ha nytta av. Men jag har nog lärt mig mycket mer än vad som går att definiera, om hur en byrå fungerar, processen från att ta in en kund, pitcha förslag och sedan genomföra dem. Ja och så har jag ju lärt mig lite om fotboll, haha.

Har du ändrat din uppfattning om vad du vill jobba med?

– Jag var inne på att jobba med strategi men jag ville ju också testa att skapa innehåll. Det har varit kul att få producera det man har som vision, men jag är nog ännu mer säker på att det fortfarande är strategi jag vill jobba med på sikt.

Nu blir det sommarlov, eller?

– En vecka sommarlov får jag, sen börjar jag mitt sommarjobb som fjällvärd i Ritsem i naturreservatet Laponia.

Men du kommer väl tillbaka från fjället sen?

– Ja, i höst vore det grymt kul om jag kunde hitta ett byråjobb i Göteborg där jag får arbeta med analys och strategi för stora konsumentvarumärken.

Dagny tackar för att vi fick nöjet att jobba med Jennie och önskar henne lycka till med allting i framtiden! Om du är sugen på att anställa Jennie så ladda ner hennes CV eller maila jenniemodd@hotmail.com .