Innehållssnille sökes

leta

Vi växer så det knakar – superkul! Det betyder också att vi är i behov av ytterligare en innehållsmänniska på vårt kontor vid Stigbergsliden nästa år. Så … ja. Kom och sök!

Dagny är en innehållsbyrå som arbetar med en rad olika varumärken. Under veckorna har vi händerna fulla med arbete för kunder som Allsvenskan, Egmont, Aperol, Licor 43 och KIT.

Vi skapar bland annat längre videos, kortare videos, texter, manus och analyser.

Oavsett vad vi gör ser vi till att ha kul. För det är kul att jobba med bra innehåll (här skulle vi kunna ta en diskussion om hönan och ägget, men ni fattar).

Nu behöver vi fylla på med ytterligare en smart människa som kan hjälpa oss att tänka och skapa. För att vi ska passa bra ihop bör du så klart vara en fena på att snida innehåll anpassat efter mottagare, avsändare, format och kanal. Du har också förmågan att förstå ett strategiskt dokument och omvandla det till en slutprodukt. Fokus kommer (i alla fall inledningsvis) att ligga på textproduktion.

Du tycker förhoppningsvis att research är kul (och om inte annat nödvändigt) och du behärskar kanske till och med Photoshop eller Premiere. Kanske är du också bra på att sticka (vi har verkligen ingen aning).

Om du ska ha en sportslig chans att må bra hos oss bör du finnas nära Göteborg. Alternativt tycka att det är rätt gött att pendla.

Låter det här som någonting som skulle kunna vara du? Borde vi bli ihop? Jamen dräm iväg en ansökan då! Skicka en kort presentation av dig själv tillsammans med några arbetsprover till jobb@byrandagny.se

(Vi hugger tag i ansökningar och eventuella frågor allteftersom att de trillar in.)

Hej!