Superpraktikanten Jennie tackar för sig

liten-strldsc01020

Det har blivit dags att säga tack och hej då till Jennie Söderberg som haft praktik hos oss på Dagny i fem månader.  

HAR PRAKTIKEN VARIT SOM DU FÖRVÄNTADE DIG?

– Ja absolut. Jag har haft stor kreativ frihet och fått ta eget ansvar, precis som ni flaggade för innan praktiken började. Dagny är en väldigt flexibel arbetsplats med sköna människor och det har varit rena drömmen att få vara en del av den.

VAD HAR DU LÄRT DIG?

– Jag har fått branscherfarenhet och upplevt hur det är att jobba på riktigt. Det har varit bra att kunderna varit så olika så att jag har kunnat förstå hur det är att hantera personer och organisationer som skiljer sig åt. Jag har också fått lära mig att text är viktigare än vad jag ville erkänna tidigare, haha.

HUR MENAR DU?

–  Ni skriver mycket! Och det har varit bra för mig att få öva på det. Det har hjälpt mig.

VET DU MER OM VAD DU VILL JOBBA MED SEN? 

– Jag har tänkt hela tiden att jag vill jobba med att skapa innehåll. Många tänker att det är luddigt, men det är det inte. Jag vill skapa innehåll – sen var, när och hur, det får vi se.

VAD ÄR PLANEN FRAMÅT? 

–  Nu ska jag skriva uppsats och kanske frilansa lite. Sen är det dags att söka jobb i juni då vi slutar utbildningen. Det finns ju många jobb som digital producent, och så länge som jag är öppen, flexibel och vill fortsätta lära mig så tror jag att det kommer att lösa sig.

Tack Jennie för att vi på Dagny fick låna dig under några månader. Om du som läser är sugen på att anställa Jennie kan du besöka hennes webbplats jenniesoderberg.com – där finns det goa grejer.