Säljsnille sökes

letar-2018

Nu har det hänt igen – Dagny växer! Den här gången behöver vi fylla på med någon som kan berätta för ännu fler att vi finns, någon som kan identifiera potentiella (och härliga!) kunder och förklara vilken nytta bra innehåll kan göra. Är det du? Jamen kom och sök!

Dagny är en liten, kreativ och blyg byrå som funnits sedan 2013 i Göteborg. Vi jobbar med varumärken som KIT, Egmont, Allsvenskan, Aperol och Cointreau.

Nu jagar vi en person (ej fotbolls-dude, för sådana har vi redan) som tycker att det är kul att sälja innehållsidéer till potentiella kunder. Erfarenhet är inte nödvändigt, men det är viktigt att du tycker att det är kul att prata med människor och att du drivs av att försöka få till dealar som gör skillnad för kunder. Historiskt har vi lagt ungefär tio minuter på sälj, så du behöver inte vara orolig över att irra runt på upptrampade stigar.

Du är förmodligen en sån där som har ett stort kontaktnät och som gillar att vara kreativ. Du förstår vad innehåll betyder i marknadsföring och du har inga problem att jobba fram idéer, hitta potentiella kunder och presentera det du kommit fram till. Kan du producera innehåll är det superbra (alltså, riktigt jäkla bra), men viktigast är att du inspireras av tanken på att få byrån att nå ut till fler.

Om du ska ha en sportslig chans att må bra hos oss bör du finnas nära Göteborg. Alternativt tycka att det är superkul att pendla.

Låter det här som någonting som skulle kunna vara du? Borde vi bli ihop? Dräm iväg en ansökan då! Skicka en kort presentation av dig själv tillsammans med annat som kan vara relevant (eller kanske ett bra filmtips som utfyllnad) till jobb@byrandagny.se

(Vi hugger tag i ansökningar och eventuella frågor allteftersom att de trillar in.)

Hej!